Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Com gjorde det" by Albroz Azar " eBook PDF Kindle ePub Free

Com gjorde det

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Com gjorde det
  • Author : Albroz Azar
  • Release Date : January 02, 2020
  • Genre: Romance,Books,Erotic Romance,Contemporary,
  • Pages : * pages
  • Size : 666 KB

Description

Alborz Azar dedicerar sin första bok, 'Vem Gjorde Det?' i serien till Pantea (egentligen Lana). Efter att hans Pantea (Azar's Àlskade) gett honom inspiration till att skriva och dela med sig sina memoarer med vÀrlden, började Azar skriva sin berÀttelse följande en hÀndelse i Mars 2018. Azar var dock medveten om att hon ville hÄllas borta frÄn rampljuset dÄ hon vÀrnar om sitt privatliv. Han kÀnde trots detta att kÀrlekens makt var för stor, och bestÀmde sig att han var tvungen att skriva ner alltsammans. Den enda personen som betyder mer i Alborz liv Àr hans fru, Rozhan.

Vem Gjorde Det? hĂ€mtar inspiration frĂ„n den sanna historien omPantea (idag 41 Ă„r gammal) och Alborz (idag 66 Ă„r gammal). Under deras resa lĂ€r sig Alborz att Pantea inte har funnit en tro pĂ„ kĂ€rleken; men pĂ„ nĂ„got sĂ€tt lĂ€r hon honom att det som han trodde var kĂ€rlekinte Ă€r samma sak som att verkligen bry sig om nĂ„gon. 

Deras förhÄllande förÀndras, och Pantea börjar att anvÀnda ordet "kÀrlek" nÀr hon talar med Alborz. Minst en gÄng i veckan sÀger hon helt öppet att hon Àlskar honom. Dock börjar vissa hemligheter tÀra pÄ bandet mellan dem; och precis nÀr Alborz tror att allt Àr frid och fröjd upptÀcker han att Pantea har en affÀr med nÄgon annan. I ett försök att reparera skadan som skett erkÀnner Alborz att hanhade gett sitt liv för sin Àlskade om det funnits anledning för det. Alborz visar att han skulle göra vad som helst för Panteas lycka, Àven om detta innebar att förlora allt. Han upptÀcker att den visdom hon besitter Àr unik, och att hennes charm Àr olik nÄgon annan flickas pÄ jorden.

I ett försök att reparera skadan som skett erkÀnner Alborz att han hade gett sitt liv för sin Àlskade om det funnits anledning för det. Alborz visar att han skulle göra vad som helst för Panteas lycka, Àven om detta innebar att förlora allt. Han upptÀcker att den visdom hon besitter Àr unik, och att hennes charm Àr olik nÄgon annan flickas pÄ jorden.

Alborz tragiska misstag skildras i den andra boken, dÄ hennes naivitet leder till att deras förhÄllande blottas till en av hennes tidigare pojkvÀnner som hon var tillsammans med Ätta Är innan hon trÀffade Alborz. Detta sker via telefonmeddelanden och fotografier som skickas till Alborz frÄn Pantea; konsekvenserna av detta uppdagas senare i den tredje boken. Relationen mellan dem lÀr Alborz hur tvÄ mÀnniskor bör behandla varandra, nÄgot som bara kan ske sÄ lÀnge man löser oenigheter genom gemensam dialog.


PDF Books Download "Com gjorde det" Online ePub Kindle